Εταιρική Παρουσίαση

Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN παρέχει υψηλής ποιότητας, σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις σύγχρονης, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας για επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, snack – cafés, bars, gelaterias, Super Markets, εστιατόρια αλλά και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Ελλάδα, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, έκτασης 4.500 τ.μ. έχουν στόχο την κάλυψη των νέων αναγκών και την αύξηση της καθετοποιημένης παραγωγής επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε νέες αγορές και σε παγκόσμια ακτίνα δράσης.

Πίσω από κάθε έργο υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων. Η αισθητική, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα του κάθε χώρου αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο με στόχο να σχεδιαστεί από την αρχή ως το τέλος, έτσι ακριβώς όπως το έχετε οραματιστεί. Εσείς που έχετε ένα όνειρο, εμείς που αυτό το όνειρο το κάνουμε πραγματικότητα και ο καταναλωτής που θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Η άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, επιπλοποιούς, τεχνίτες ανοξείδωτων κατασκευών, τεχνίτες corian, με κοινούς στόχους και αξίες.

Το όραμά μας

Να προσφέρουμε πρωτοποριακές σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης, λειτουργώντας με ακεραιότητα και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η αποστολή μας

Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο της μαζικής εστίασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η φιλοσοφία μας

  • Άριστη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών
  • Ευελιξία – Εργονομία – Καινοτομία
  • Προσαρμοστικότητα στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς
  • Ταχύτητα εξυπηρέτησης και οικονομικά αποδοτικές λύσεις
  • Ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο του Shop Fitting
  • Εξειδικευμένες λύσεις
  • Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού μέσω συνεχούς εκπαίδευσης