Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN παρέχει υψηλής ποιότητας, σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις σύγχρονης, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας για επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, snack – café, bar, gelateria, super market, εστιατόρια αλλά και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Ελλάδα, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, έκτασης 4.500 τ.μ. έχουν στόχο την κάλυψη των νέων αναγκών και την αύξηση της καθετοποιημένης παραγωγής επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε νέες αγορές και σε παγκόσμια ακτίνα δράσης.

Πίσω από κάθε έργο υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων. Η αισθητική, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα του κάθε χώρου αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο με στόχο να σχεδιαστεί από την αρχή ως το τέλος, έτσι ακριβώς όπως το έχετε οραματιστεί. Εσείς που έχετε ένα όνειρο, εμείς που αυτό το όνειρο το κάνουμε πραγματικότητα και ο καταναλωτής που θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Η άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, επιπλοποιούς, τεχνίτες ανοξείδωτων κατασκευών, τεχνίτες corian, με κοινούς στόχους και αξίες.